mprezy okolicznościowe:
Karcza Tyrolska u Martina jest idealnym miejscem na organizowanie imprez okolicznościowych:
- chrzcin,
- komunii,
- przyjęć weselnych,
- urodzin,
- imienin
- spotkań biznesowych i firmowych
- wesela
Wyśmienite jedzenie, klimatyczne wnętrza i profesjonalna obsługa tworzą doskonałą całość i gwarantują satysfakcję nawet najwybredniejszych klientów. Dodatko położenie nad samym jeziorem Lubie zachwyci każdego z Państwa gości.
Już niebawem będziemy przyjmować zamówienia weselne na naszej NOWEJ SALI BALOWEJ.
Ofertę dotyczącą każdej imprezy przygotowujemy indywidualnie po wysłuchaniu potrzeb klienta
W celu szczegółowych ustaleń prosimy o kontakt:
Telefon +48 94 363 11 90
email: m.moser@inter-nos.pl
MENU NA IMPREZY OKOLICZNOŚCIOWE:
ZUPY ( 1 do wyboru ) :
- Rosół drobiowy z makaronem,
- Rosół wołowy ze szpeclami,
- Zupa pomidorowa z makaronem,
- Zupa gulaszowa,
- Zupa cebulowa z grzanką.
MIĘSA ( 2 do wyboru, podawane na półmiskach ) :
- Kotlet schabowy panierowany,
- Pieczeń z karkówki w sosie,
- Ryba w panierce ( dorsz lub sandacz ),
- Gulasz wieprzowy,
- Roladki drobiowe z papryką i ogórkiem.
DODATKI ( 2 do wyboru, podawane na półmiskach ):
- Ziemniaki gotowane z koperkiem,
- Frytki,
- Pieczone ćwiartki ziemniaczane,
- Ryż na sypko,
- Szpecle,
- Knedle ziemniaczane,
- Puree ziemniaczane.
SURÓWKA LUB WARZYWA ( 2 do wyboru podawane na półmiskach):
- Mizeria ze śmietaną,
- Surówka z bialej kapusty,
- Buraczki,
- Kapusta zasmażana ( na ciepło ),
- Sałatka warzywna z fetą,
- Marchewka z groszkiem ( na ciepło ),
- Fasolka szparagowa ,
- Marchew z ananasem I rodzynkami,
- Sałatka z kapusty pekińskiej.
DESERY ( 1 do wyboru ):
- Lody z owocami I bitą śmietaną,
- Ciasta mix ( podawane na paterze),
- Strudel jabłkowy ( podawany na paterze).
ZIMNE PRZYSTAWKI ( do wyboru 5, podawane na półmiskach ):
- Deska serów z winogronem,
- Śledź w oleju lub occie z cebulką,
- Sałatka warzywna z majonezem,
- Pomidor z mozzarella,
- Sałatka warzywna z kurczakiem,
- Zwijaki z tortilli z serkiem śmietankowym, łososiem I fetą,
- Tatarki
- Faszerowane pieczarki,
- Jajka faszerowane,
- Deska wędlin ze smalcem i ogórkiem kiszonym.
CIEPŁE PRZYSTAWKI ( 2 do wyboru, podawane na półmiskach OPCJA DODATKOWA ) :
- Pierogi ruskie,
- Pierogi z mięsem,
- Pierogi tyrolskie,
- Barszcz z knedlem,
NAPOJE :
-Soki 0,5 l na osobę
-Kawa , Herbata z ekspresu – bez limitu
Cena 160 zł / os ( bez ciepłych przystawek)
Cena 200 zł / os ( z ciepłymi przystawkami )
Dzieci 3-10 lat – 50 % ceny
Dzieci do lat 3 – GRATIS !
Serwis kelnerski 10%
Dekoracje stołów na okoliczność – do uzgodnienia